Know Thyself Astrology
Jyotish, vedic astrology
Wat is astrologie
Ik en de Vrije Wil
Wat kun je met astrologie
Voorbeeld lichamelijke klachten
Horoscoop Adolf Hitler
actuele transits
Agenda
Angst voor overval
Horoscoop Politici
Horoscoop Nederland
diverse you tube films
Hints (Stress)
Hints (Holiday)
Hints (Egoïsm)
betekenis Diwali
Contact informatie
Interessante links
Saturnus / Shani
Yoga voor gevorderden
Doel van Know Thyself Astrology
Ontleding astraal lichaam
Ontleding oorzakelijk/causaal lichaam
Know my self - know Thy Self
Horoscoop Nederland
update 21 februari 2016

Momenteel leven wij in Nederland in een lastige periode. De periode waarin wij deze jaren zitten kenmerkt zich door vage niet doordachte genomen besluiten met als gevolg dat deze ook weer moeten worden herzien omdat het fundamenteel rammelt. 

Mercurius (Retrograde) welke momenteel aan het roer staat is in de basis een 50% malefic, krijgt een aspect van 100% malefic Jupiter en aspecten van neutral/malefic Mars (heer 11 en 6) malefic Saturnus (heer 8 en 9) en Malefic Zon (heer 3). Ofwel niet verwonderlijk dat wij niet in staat zijn het tij te doen keren in Nederland in deze jaren t.a.v. werkeloosheid, vluchtelingen, gezondheidszorg etc. Verder staat Mercurius combust wat betekent dat de politiek niet in staat is objectief naar de omgevingsfactoren te kijken. 

Het is dus pappen en nathouden voordat het stokje van het EU voorzitterschap weer overgedragen wordt vanaf 1 juli 2016. Tot 2023 gaat het huidige afbraakbeleid echter door. Een voorbeeld hiervan wat wij in de straten zien zijn de winkelcentra.  Vanaf begin 2017 wordt het allemaal nog lastiger omdat er dan onenigheden met andere landen gaan komen, waarschijnlijk ook gebaseerd op verkeerde aannames of veronderstellingen. 

to be continued....


introductieWelkom in de wereld van Astrologie