Know Thyself Astrology
Jyotish, vedic astrology
Wat is astrologie
Ik en de Vrije Wil
Wat kun je met astrologie
Voorbeeld lichamelijke klachten
Horoscoop Adolf Hitler
actuele transits
Agenda
Angst voor overval
Horoscoop Politici
Horoscoop Nederland
diverse you tube films
Hints (Stress)
Hints (Holiday)
Hints (Egoïsm)
betekenis Diwali
Contact informatie
Interessante links
Saturnus / Shani
Yoga voor gevorderden
Doel van Know Thyself Astrology
Ontleding astraal lichaam
Ontleding oorzakelijk/causaal lichaam
Know my self - know Thy Self
Angst voor overval
Vanaf 2017 bied ik mijn clienten een nieuwe service aan:

Zij die bijvoorbeeld werken bij een juwelier, of op een plek wat voor overvallers aantrekkeling lijkt kunnen bij mij aanvragen of zij risico lopen in hun leven op een roofoverval en op welke dag dat in de toekomst plaats kan vinden. Het zou mooi zijn indien programma's als opsporing verzocht niet meer uitgezoden hoeven te worden.

De prijs voor deze mogelijkheid (analyse voor 10 jaar vanaf aanvraagmoment) is 200 Euro incl. BTW en dit systeem gaat uit van 2 horoscopen. De eerste betreft de openingsdatum van de winkel en de andere de geboortehorocoop van de eigenaar/ondernemer of zijn/haar personeel zelf. Indien slechts 1 horoscoop bekend is, is het ook mogelijk te bekijken wanneer de risico's het hoogst zijn, zij het dat de garantie dan vervalt.

Indien wij fout zitten met onze analyses en er is toch een roofoverval, dan krijgt de winkelier/eigenaar het betaalde geld retour. 

Voor informatie of een aanvraag hierover kunt u mailen naar: knowthyself@ziggo.nlintroductieWelkom in de wereld van Astrologie